mp

man-fre: 10-17
lør: 10-13

menu

sugg

ff

Værksted

Om værkstedet : Vores primære mærker er Honda og Suzuki, men det er dog stadig BMW som vi indtil 2015 var autoriseret forhandler af, vi arbejder allermest med på værkstedet..

Vi ligger inde med alt det nødvendige testudstyr, specialværktøj samt faglige kompencer til service og reparation af Suzuki og Honda samt til BMW indtil årgang 2015.

Til BMW har vi direkte adgang til BMW-München så det vores computer fortæller os er det samme som ved autoriseret BMW-forhandler. Således er vores service godkendt som autoriseret BMW-service. Det eneste vi ikke kan tilbyde på BMW er garanti-reparationer.

Til øvrige mærker og modeller med indsprøjtning har vi også indkøbt testudstyr så vi kan udlæse fejlkoder og foretage rettelser. Dette gælder Yamaha, Kawasaki, Ducati, Triumph, Harley-Davidson m.fl. Vi kan således tilbyde både store og små service på langt de fleste mærker og modeller, og har igennem vores klargøring og salg af ca 300 mc/år erfaring med de fleste mc'er på markedet.

Mekanikere: På værkstedet møder du Tommy, Lasse, Erik, Karl og Aksel.

Timepris: kr 520 + moms = kr 650 inkl moms

Ved bestilling af service på BMW: Hav venligst de sidste syv cifre i stelnummeret på din mc parat hvis du ikke allerede er oprettet i vores system.

Service. Hvis det er aftalt kan vi som regel lave din mc medens du venter. Til ventetiden har vi kaffe, gode stole, mc-magasiner og gratis wifi-internet, så du evt kan arbejde mens du venter.

Afhentning: Vi henter og bringer din mc i vores kassevogn. Pris kr 595 /time + eventuel bro eller færge. F.eks afhetning Nyborg ca 2 x 0,5 time + 10 min til på og aflæsning = kr 695.

Indskrivning: service@mpmc.dk
Telefon 66 15 78 88 lokal 3. Du skal tale med Lasse.

Åbningstid og adgang: Værkstedet åbner som som regel kl 8 og lukker kl 16.15 (fredag 15.45). Du er velkommen på værkstedet efter forudgående aftale. Pga forsikringsforhold og af hensyn til mekanikernes arbejdsro er det dog ikke tilladt at tage ophold på værkstedet.