mp
 
Motorcykler
midt i Danmark
siden 1958

sugg

ff

Motorcykel mekaniker søges.

Vi har stor efterspørgsel og søger derfor 1-2 nye mekanikere.

Vi arbejder primært med service og reparation af nyere Honda, Suzuki og BMW motorcykler men har også mange Yamaha, Kawasaki, Kymco m.fl igennem værkstedet. Takket være vores salg af 3-400 mc'er om året, samt vinteropbevaringer kan vi tilbyde et mere jævnt arbejdsflow året rundt end de fleste andre mc-værksteder.

Arbejdet vi tilbyder er spændende, alsidigt og under rigtigt gode arbejdsforhold i et stort lyst værksted med perfekt indeklima året rundt, 5 faste lifte, vaskerum med ekstra lift samt lydtæt rum til testbænk.

Vi er PT 3 mand på værkstedet, men vil gerne være 1-2 mekanikere mere. Vi har dog allerede en dygtig lærling og kan desværre ikke bruge flere lige nu. Det samme gælder ufaglært arbejdskraft.

Hvis du er mc-eksperten med de stærke analytiske evner og/eller den lange erfaring som mc-mekaniker, vil du komme til at arbejde meget med fejlsøgning og reparationer, og gerne også videreudvikling og effektivisering af hele værkstedet. Til den rette ekspert kan vi tilbyde en markant højere løn end gennemsnittet, og hvis du kun kan arbejde deltid er en deltidsansættelse, evt som flexjobber, også muligt.

Til den knap så erfarne mc-mekaniker kan vi også tilbyde et spændende og alsidigt job med masser af gode udfordringer, hvis du har talent og er klar til at tage fat.

Hvis du ikke er faglært mc-mekaniker men f.eks uddannet bilmekaniker, skal din ekstraordinært store foreståelse for, og erfaring med generel mekanik, kunne kompensere for din begrænsede erfaring som mc-mekaniker, og du skal naturligvis have mc-kørerkort og brænde for motorcykler.

Vi begynder at få travlt fra midt i Marts, og vil gerne have at du starter inden 1. marts, men vi er ret fleksible.

Send din ansøgning + CV til steen@mpmc.dk eller ring til mig på 66157888 (fra 6/1) for at høre nærmere. Gerne så hurtigt som muligt og selvfølgelig under fuld diskretion. Vi glæder os til at høre fra dig. ������