mp
 
Motorcykler
midt i Danmark
siden 1958

sugg

ff

Værksted

Tilbud og reservedele. Se her

Om værkstedet : Vores primære mærker er Honda og Suzuki, men det er dog stadig BMW som vi indtil 2015 var autoriseret forhandler af, vi arbejder allermest med på værkstedet..

Vi ligger inde med alt det nødvendige testudstyr, specialværktøj samt faglige kompencer til service og reparation af Suzuki og Honda samt til BMW indtil årgang 2015.

Til BMW har vi direkte adgang til BMW-München så det vores computer fortæller os er det samme som ved autoriseret BMW-forhandler. Således er vores service godkendt som autoriseret BMW-service. Det eneste vi ikke kan tilbyde på BMW er garanti-reparationer.

Til øvrige mærker og modeller med indsprøjtning har vi også indkøbt testudstyr så vi kan udlæse fejlkoder og foretage rettelser.

Mekanikere: På værkstedet møder du Lasse, Stig, Karl og Aksel.

Timepris: kr 520 + moms = kr 650 inkl moms

Indskrivning: service@mpmc.dk
Telefon 66 15 78 88 lokal 3. Du skal tale med Steen eller Jonas

Indlevering til service: Stil din mc på betonfliserne foran værkstedet og lad nøglen sidde i. Vi holder øje med hvad der ankommer.

Afhentning fra service: Betaling og nøgleudlevering fra udstyrsbutikken. Din står i gården.

Afhentning og udbringning i kassevogn : Pris kr 595 /time + eventuel bro eller færge. F.eks afhetning Nyborg ca 2 x 0,5 time + 10 min til på og aflæsning = kr 695.

Åbningstid og adgang: Værkstedet åbner som som regel kl 8 og lukker kl 16.15 (fredag 15.45). Du er velkommen på værkstedet efter forudgående aftale. Pga forsikringsforhold og af hensyn til mekanikernes arbejdsro er det dog ikke tilladt at tage ophold på værkstedet.