AGV - er tilbage hos os.

AGV – med verdens letteste mc-hjelme (1220 gram for fullface og 1290 gram for klaphjelm) – er tilbage hos os. Gratis forsendelse og selvfølgelig 14 dages returret!

AGV  Sportsmodular Glossy Carbon

Italienske AGV blev grundlagt i 1947 og blev kæmpestore og suverænt verdens største i halvfjerdserne hvor blandt legendariske Niki Lauda kørte formel 1 med AGV. Hos os var AGV også helt dominerende indenfor mc-hjelme i 70’erne 80’erne og op i 90’erne hvorefter mærket gik en del tilbage i Danmark. I de sidste 10 år er de dog kommet stærkt igen med en række podieplaceringer i Moto GP, og et virkelig godt hjelmprogram i alle prisklasser og til alle mc-typer.

Vi er især imponeret af vægten, finishen og mange skalstørrelser som f.eks gør at deres damestørrelser er markant mindre i yderskallen end konkurrerende mærker. Vægtmæssigt er AGV helt suveræne. F.eks vejer AGVs K6 fullface carbon hjelm kun 1220 gram og AGV’s carbon flip-up hjelm (sportsmodular) er helt nede 1295 gram imod Schuberths C4 Pro Carbon 1495 gram. Også de lidt billigere modeller mærkbart lettere end tilsvarende mærker, og det er altså noget man mærker i daglig brug.

Hjelmene har en god aerodynamisk form, som gør at vinden rammer godt uanset siddeposition. De er udviklet til at skabe høj komfort og et lavt støjniveau. Alle modeller (minus jet) kommer med pinlock, så du slipper for dug på indersiden af visiret.

Se vores udvalg nedenfor. Alt du ser på vores webshop er på lager og kan sendes med det samme!

Det er også mulighed for AGV’s Ark samtaleanlæg til K5 S, K6 og Sportsmodular. Se nedenfor.

Scroll to Top