Efterårsudsalg

Motorcykler

Spar mange tusind kroner – typisk 10-20% – på alle vores brugte mc. Bemærk at cykler vi får ind i efteråret, fra starten bliver annonceret til lav efterårspris!

Ring eller skriv for at få et godt tilbud på alle vores nye Honda og Suzukier på lager.

Vi giver som altid en fair byttepris, og er klar med straks-levering så du kun skal køre een gang hvis du kommer langt væk fra eller bare har et stramt tidsprogram. Vi gør det let og smidigt at handle mc!

Se vores mc-udvalg her

Motorcykel finansiering

Fastforrentet mc finansiering til kr 1,79% gennem BMW-finansiering indtil jul, med ekstra stor rabat på oprettelsesgebyret. Så bliver det ikke billigere at finansieret cykler over 40-50.000 kr!

På de billige mc eller hvis du kun skal låne op til 25.000 kan vi tilbyde rentefri finansiering (se her) gennem Santander
eller lån op til 120.000 uden udbetaling (se her) også gennem Santander.

Udstyr

I udstyrsbutikken har vi mindst 10% rabat på alle varer ved køb i vores fysiske butik, og ekstra mange super skarpe tilbud med op til 70% rabat som du også kan se og købe her på hjemmesiden.

Se udvalget her og husk at du kan få 10% rabat på alle de ikke nedsatte varer hvis du henter dem i butikken.

Værksted

På værkstedet giver vi 20% rabat på en lang række af vores standardydelser så som service, dæk og kædekit skift, forgaffelpakdåser mm resten af vinteren.

Info

Udsalget slutter 1/12-21, bortset fra værksteds-tilbuddene som gælder indtil vi begynder at få travlt til foråret.

Scroll til toppen