Finansiering fra 1,65%

På motorcykler på max 20 år og købspris på mindst kr 49900 samt udbetaling på mindst 20%, kan vi frem til august tilbyde en fast rente på kun 1,65% igennem BMW-finans. Sammen med vores altid lave finansieringsgebyrer bliver det vidst ikke billigere at få finansieret en mc netop nu.

Vi har samarbejdet med BMW-finans siden 2005 hvor vi blev BMW forhandlere, og fortsat samarbejdet efter at vi mistede BMW forhandlingen i 2016. BMW-finans tilbyder markedets bedste vilkår med mulighed for ekstraordinære afdrag uden ekstra gebyrer, og ALLE omkostninger er indeholdt i den ydelse vi oplyser hvor nogle andre selskaber ikke medregner det månedlige opkrævningsgebyr. Vi har altid været 100% tilfredse med BMW-finans og glæder os over at kunne tilbyde vores kunder så gode tilbud takket være dem.

På ældrer mc’er, mc’er under 50.000 kr og ved lån uden udbetaling kan vi også tilbyde en attraktiv billig finansiering igennem Santander.

Kontakt Mette@mpmc.dk for at få et tilbud med eller uden udbetaling.

Hvis du ønsker at blive forhåndsgodkendt til finansieringen skal vi bruge en lønseddel fra dig. Grundet datasikkerhed er det en god ide at overstrege CPR-nr på lønseddel hvis du sender pr mail, og så ringe til Mette og oplyse dit CPR-nr på telefon 66 15 78 88

Scroll til toppen