Finansiering

Vi tilbyder finansiering igennem BMW-finans, Sparekspres, Santander og Nordea til lave renter og rimelige gebyrer. Vi giver rabat på gebyrerne for at sikre at vi (næsten altid) er billigere end bankerne. Derfor laver vi små 100 fiansnieringer om året, og oplever sjældent som en kunde vælger banken fremfor os når de får et tilbud med hjem.

På mc’er der er nyere end 15-20 år og koster mere end 40-50.000 tilbyder vi som standard et lån igennem BMW finans med minimum 20% udbetaling og en rente på 2,7%. I de tilbud vi fremviser på de enkelte mc’er indgår der en betragtelig rabat på gebyrerne, hvilket også ses på ÅOP (den samlede årlige omkostningsprocent) hvis man sammenligner med tilsvarende lån. Vi har brugt BMW-finans siden 2005 og såvel vi som vores kunder har altid været 100% tilfreds med selskabet.

Ansøgningsproceduren på mc-lån med udbetaling er hurtig og nem. Du får med det samme svar på om du er godkendt, og 99% af alle vores kunder bliver godkendt. Der skal medbringes lønseddel og kørerkort.

På ældre og billigere mc’er er Sparekspres klart billigst, men til gengæld stiller de lidt flere krav til kundens økonomi, Også Sparekspres har vi brugt i rigtigt mange år og kun været helt tilfredse med. Renten er 10,3% men til gengæld er gebyrerne ret lave. Så ved lånebeløb op til 30-40.000 kr er dette det billgste alternativ. Du kan søge om lånet her .

Vi skal ikke leve af at lave firnansiering og forsikring,
så du får altid det bedste tilbud i forbindelse med mc-handel hos os!

Scroll til toppen