Mc køb/bytte

Vi tager gerne din velholdte brugte ind i ren handel, kommission eller bytte. Den må helst ikke være over 20 år gammel ( +/- 5 år efter model, og ved byttehandler lidt mere).

Ønsker du et tilbud på din brugte mc, kan du udfylde formularen her.
Vi vender tilbage indenfor 2-3 dage. Hvis det glipper så send gerne en venlig “reminder”.

Vores mission er at det skal være nemt og trygt for vores kunder at handle mc, når behovet eller bare lysten melder sig.

Vi har købt og solgt ca 8000 mc’er siden 2000, så vi kender langt de fleste modeller på det danske marked, giver altid en fair pris, og 9 ud 10 gange holder den forhåndsaftalte pris også når vi får cyklen er se i virkeligheden. Meget sjældne eller ombyggede mc’er skal vi dog altid se i virkeligheden inden vi kan sætte en endelig pris.

Kommission

Ved kommission kan du nogle gange få en væsentligt bedre pris for din mc end ved salg i ren handel. Vi tager intet gebyr men aftaler en fast afregningspris, som er uafhængig af vores opnåede salgspris, eller om vi skal have noget i bytte.

I kontraktsperioden (typisk 2 mdr), har vi ansvar for mc’en, også ved prøvekørsler, og det er kun os der kan sælge mc’en. Du skal sørge for at slette eventuelle salgsannoncer.

Videresalget sker i vores navn (ikke noget med “sælges for kunde”!), så vi bærer det fulde reklamationsansvar overfor den nye ejer.

Generelle fordele ved at handle mc hos MP Motorcykler

Vi er autoriseret Suzuki og Honda-forhandler med over 20 års efaring og har indtil 1/1-2016 også over 20 års erfaring som autorisereet BMW-forhandler.

Hos os kan du prøvekøre inden køb. Om vinteren dog kun i godt føre. Tjek evt vejret i Odense her

Størstedelen af vores brugte mc sælges synet og klargjort – så behøver du ikke at skrue, men kan koncentrere dig om at køre.

Levering fra dag til dag, eller samme dag efter aftale.

Gode priser på forsikring og finansiering.

Vi er som regel klar med en lidt ekstra god pris for din mc hvis den er købt hos os – selv hvis det er 10 år siden – hvad enten det er i ren handel, bytte eller kommission

Se vores salgsliste her

Scroll to Top