Selvbetjening af udstyr og reservedele

Vores ekspedient Ninna som igennem de sidste 3 år har stået for udstyr og reservedele hos os, har valgt at stoppe for at forfølge sin drøm om at blive kørelærer – og selvfølgelig med mc på programmet🏍️💕

Så nu er tiden kommet til gøre alvor af den ide der har presset sig på længe, om at omlægge udstyr og reservedelsbutikken til selvbetjening som man kender fra f.eks byggemarkeder.

Hen over vinteren vil vi derfor arbejde på at indrette udstyr og reservedelsbutikken, sådan at du i langt de fleste tilfælde selv skal kunne finde det udstyr og de reservedele du har brug for direkte på hylderne. Og til meget attraktive priser.

Dette vil gælde alt den gængse kørerudrustning som hjelme, jakker, bukser, handsker, støvler, rygskjold, regndragter mm. Mc-udstyr som telefonholdere, topbokse, tankpads, tanktasker mm og gængse reservedele som olie, filtrer, dæk, bremseklodser, tændrør, pærere, batterier, forgaffelpakdåser mm

Vi arbejder også med en løsning til hjemmesiden, så det skal blive nemt at bestille dele som bliver solgt knap så tit og derfor normalt ikke vil være på lager. Men lige nu kan vi desværre kun sælge det som står fremme i butikken, og tager altså ikke imod bestilling af dele og udstyr, da vi ikke længere har personale til at modtage og behandle ordrene manuelt.

Jeg er klar over at mange vil komme til at savne den personlige betjening i udstyrsbutikken. Men jeg mener dette er nødvendigt for i det hele taget at have en fysisk mc-udstyrsbutik fremover, da presset fra nethandlen kun bliver større.

Stort tak for lån af Ninna og hendes store positive energi, som har gjort meget godt for min virksomhed og mig selv 💕 og alt muligt held og lykke til hendes videre færd 😊

Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med det nye koncept og det fortsatte arbejde med at udvikle MP Motorcykler, så vi kan være her for vores kunder i mange år endnu.

Mvh
Steen, MP

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top