om os

Hos MP Motorcykler er vores kunder og den gode handel i centrum.
Vi gør det nemt og sikkert for dig at handle og finansiere mc til en fair pris – også når du skal sælge✔ Vi har et stort udvalg af udstyr – også i dame- samt ekstra store eller brede størrelser ✔ Vi laver service og udskifter dæk, kædekit, forgaffelpakdåser m.m. til faste priser ✔ Vores specialer er BMW, Honda og Suzuki, – men vi arbejder med alle kvalitetsmærker ✔

MP motorcykler tæller Ninna i udstyrsbutikken, Steen i mc-salg/køb/bytte samt Aksel, Karl og Alexander og nogle gange Per på værkstedet

Siden 1999 har vi solgt over 7000 mc’er – langt de fleste brugte kvalitets mc’er – til vores gode kunder, hvoraf mange har handlet her flere gange, selv hvis de bor et stykke væk som f.eks Sønderborg eller København. Det er vi selvfølgelig super stolte af og taknemlige for!

fotos af nogle af vores kunder

Her nogle få af vores kunder – stor tak til alle ?

Firmaet blev grundlagt i 1958 af motorcykelsportsmand Mogens Pedersen (uddannet mekaniker). Siden 1999 drevet af sønnen Steen Pedersen (uddannet erhvervsøkonom) – Mogens kommer stadig forbi næsten dagligt til en kop kaffe, hyggesnak og nogle gange gode råd til vores lærling

Mærkerne har igennem årene været Husquarna, Norton, Triumph, BMW, Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, MZ, Vespa, Kymco, Pgo, Hyosung, Gilera, Fantic …. ja næsten alt 2-hjulet med motor i DK.

I de senere år har vi været autoriseret forhandler af BMW, Honda og Suzuki, men fra 1/1-2023 vil vi udelukkende være forhandler af brugte mc, idet vi har valgt ikke at købe flere nye mc hjem til 2023 sæsonen. Herefter vil vi koncentrere os helt om det flertallet af vores kunder kommer efter hos os, når de kommer for at købe mc. Nemlig gode brugte mc til rimelige priser.

I vores udstyrsbutik har vi fyns største udvalg af mc-udstyr. Vi forhandler bla Lindstrands, Halvorsson, Schuberth, Macna, Scorpion, Givi, SW-Motech, Rizoma, Ixon, Daytona, AGV, Nolan. Vi holder et skarpt øje med at alle vores priser er konkurrencedygtige – også på nettet, og det meste kan også ses og købes på hjemmesiden.

Vores værksted er autoriseret til Suzuki- og Honda-service. Derudover er vi specialister i BMW og om vinteren tilbyder vi vinteropbevaring i trygge rammer.

På gensyn hos MP Morcykler

Scroll to Top