om os

MP motorcykler tæller Steen, Mette og Ninna i butikken og Aksel, Karl og Alexander på værkstedet
Vi gør det nemt og sikkert for dig at handle og finansiere mc til en fair pris – også når du skal sælge✔ Vi har et stort udvalg af udstyr – også i dame- samt ekstra store eller brede størrelser ✔ Vi laver service og udskifter dæk, kædekit, forgaffelpakdåser m.m. til faste priser ✔ Vores specialer er Suzuki, BMW og Honda – men vi arbejder med alle kvalitetsmærker ✔

Siden 1999 har vi solgt over 7000 mc’er – heraf 80-90% brugte kvalitets mc’er – og vi er især meget stolte af og taknemlige for alle dem, som kommer igen og igen, selv når de bor så langt væk som Sønderborg, København eller Bornholm.

fotos af nogle af vores kunder

Her nogle få af vores kunder – stor tak til alle 😊

Firmaet blev grundlagt i 1958 af motorcykelsportsmand Mogens Pedersen (uddannet mekaniker). Siden 1999 drevet af Steen Pedersen (uddannet erhvervsøkonom og søn af Mogens Pedersen)

Mærkerne har igennem årene været Husquarna, Norton, Triumph, BMW, Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Ducati, Moto Guzzi, Moto Morini, MZ, Vespa, Kymco, Pgo, Hyosung, Gilera, Fantic …. ja næsten alt 2-hjulet med motor i DK.

I 2021 sagde vi farvel til Honda, for at koncentrere os endnu mere om dét flertallet af vores kunder sætter mest pris på hos os. Nemlig gode brugte mc til fair priser, samt nye Suzukier som vi dog har alt for få af PT, pga leveringssituationen i år.

I vores udstyrsbutik har vi fyns største udvalg af mc-udstyr. Vi forhandler bla Dainese, Schuberth, Macna, Scorpion, Givi, SW-Motech, Rizoma, Ixon, Daytona, AGV, Nolan, Lindstrands, Halvorsson, Rebelhorn. Vi har altid mange stærke tilbud i vores outletafdeling og det meste kan også ses og købes på hjemmesiden.

Vores værksted er autoriseret til Suzuki- og Honda-service samt skader. Derudover er vi specialister i BMW med tester-opkobling direkte til München, og om vinteren tilbyder vi vinteropbevaring i trygge rammer.

På gensyn hos MP Morcykler 🏍💕

Scroll til toppen