Værksted

Vi har netop indført faste priser på vores mest solgte serviceydelser såsom lille og stort service på Honda, Suzuki og BMW, udskiftning af forgaffelpakdåser, kædekit, kardanpakninger mm. Se vores tilbud her

Vi er autoriseret forhandler af Honda og Suzuki, og var til 1/1/2016 autoriseret forhandler af BMW. Vi laver primært Honda, Suzuki og BMW på værkstedet.Vi ligger inde med originalt testudstyr, specialværktøj samt faglige kompencer til service og reparation af Suzuki og Honda samt til BMW op til årgang 2016

Til øvrige mærker og modeller med indsprøjtning har vi også indkøbt uoriginalt testudstyr så vi kan udlæse fejlkoder og foretage rettelser.

Mekanikere: På værkstedet møder du Stig, Karl og Aksel.

Timepris: kr 520 + moms = kr 650 inkl moms

Indskrivning: service@mpmc.dk Telefon 66 15 78 88 lokal 3. Du skal tale med Jonas eller Annette

Indlevering til service: Stil din mc på betonfliserne foran værkstedet og lad nøglen sidde i. Vi holder øje med hvad der ankommer.

Afhentning fra service: Betaling og nøgleudlevering fra udstyrsbutikken. Din står i gården.

Afhentning og udbringning i kassevogn : Pris kr 595 /time + eventuel bro eller færge. F.eks afhetning Nyborg ca 2 x 0,5 time + 10 min til på og aflæsning = kr 695.

Åbningstid og adgang: Værkstedet åbner som som regel kl 8 og lukker kl 16.15 (fredag 15.45). Du er velkommen på værkstedet efter forudgående aftale. Pga forsikringsforhold og af hensyn til mekanikernes arbejdsro er det dog ikke tilladt at tage ophold på værkstedet.

Scroll til toppen