Værksted

Værkstedet er autoriseret til at lave service på Honda og Suzuki og har desuden speciale i BMW som vi var forhandler af i perioden 2005-2016. Vi laver service og klargøring på egne mc’er samt service på kunde-mc’er. Skriv mail til service@mpmc.dk for at få et tilbud.

Fejlsøgningsopgaver laves kun på mc’er vi selv har solgt eller holdt service på. Der aftales et antal timer som vi må bruge hvorefter vi ringer og giver en status. Når fejlen er fundet skal der bookes ny tid!

Mekanikere: På værkstedet møder du Karl, Aksel, Alexancer samt nogle dage Per

Timepris: kr 520 + moms = kr 650 inkl moms på ikke standard opgaver

Indskrivning: service@mpmc.dk Telefon 66 15 78 88 lokal 3. Du skal tale Ninna

Indlevering til service: Stil din mc på betonfliserne foran værkstedet og lad nøglen sidde i. Vi holder øje med hvad der ankommer.

Afhentning fra service: Betaling og nøgleudlevering fra udstyrsbutikken. Din står i gården.

Afhentning og udbringning i kassevogn : Pris kr 595 /time + eventuel bro eller færge. F.eks afhetning Nyborg ca 2 x 0,5 time + 10 min til på og aflæsning = kr 695.

Åbningstid og adgang: Værkstedet åbner som som regel kl 8 og lukker kl 16.15 (fredag 15.45). Du er velkommen på værkstedet efter forudgående aftale. Pga forsikringsforhold og af hensyn til mekanikernes arbejdsro er det dog ikke tilladt at tage ophold på værkstedet.

Scroll to Top
Scroll til toppen