Mc indkøb

Bemærk: PT er vi desværre ikke interesseret i at købe mc’er ind i ren handel. Forespørg meget gerne når vi nærmer os foråret 2024, for så regner vi med at være klar til at købe igen. Vi vil dog stadig gerne lave byttehandler eller tage din mc i kommission.

Udfyld denne formular og så vender vi tilbage med et gennemsnitligt prisniveau for din model, årgang, km og farve, ved salg til os.

Hvis prisniveauet er interessant for dig, vil vi bede dig om flere oplysninger bla ekstra udstyr, stand, fotos, oplysninger om eventuelle fejl og mangler mm, hvorefter vi vender tilbage med et konkret tilbud, med forbehold for at din mc også i virkeligheden fremstår som beskrevet.

Bemærk at vores mc-salgspriser lige nu ligger en del lavere end de gjorde i forår/forsommeren, og at vores indkøbsprisniveau derfor også vil være en del lavere end tidligere på året.

mc-mærke f.eks Honda
Mc model. F.eks K1200RS, CBF1000F, GSXS750, MT07
registeringsnr f.eks NR123456
udfyldes hvis modelårgangen ikke er den samme som 1. indreg årgangen
f.eks: rød, sort, blå/hvid, multifarvet, omlakeret sort
Hvornår har du købt mc’en? Skriv årstal.

Hvis der ikke sker noget når du trykker på send: Tjek om der er nogle af de stjernemarkerede felter som ikke er udfyld, og prøv igen. Ellers kan du sende en mail til steen@mpmc.dk eller ringe 66 15 78 88

Scroll to Top