Mc indkøb

Vi køber gerne din mc i ren handel eller tager den i kommission hvis den er op til 20 år +/- 5 år gammel. Undtagelser gøres hvis din mc er i virkelig god stand og kører perfekt.

Før vi kan fastsætte prisen helt, skal vi se og afprøve din mc. Hvis vi finder fejl eller mangler som der ikke er blevet gjort opmærksom på, vil det betyde et fradrag i den aftalte pris. Ved ren handel afregner vi med det samme når du kommer ind med cyklen.

Ved kommission aftaler vi en afregningspris som du får når cyklen er solgt. Du er fortsat ejer af cyklen indtil den er solgt og skal også betale forsikringen. Afregningsbeløbet vil være højere end ved ren handel, men til gengæld er det ikke 100% sikkert at den bliver solgt.

Udfyld venligst felterne nedenfor og så vender vi tilbage med et byttetilbud snarest muligt. Ring venligst hvis du ikke får svar, for så er der gået noget galt. Vi prøver på at svare alle! Der kan PT desværre ikke vedhæftet billeder i denne formular. Fotos kan evt sendes på mail til steen@mpmc.dk, når jeg vender tilbage med et prisleje.

Hvis du har 2 mc’er du ønsker at sælge sendes en formular for hver mc.

Scroll til toppen