MP Motorcykler i 2022

I 2022  skruer vi op for køb/salg/bytte af brugte mc – og ned for de nye, så vi ikke får alt for travlt.

Fremfor at drosle ned på både Honda og Suzuki, stopper vi med Honda, og giver mere gas på Suzuki. Det tror vi det bliver meget sjovere for både os og kunderne, og glæder os derfor meget til.

Honda vil dog stadig være en af vores 3 primære mærker – som er BMW, Suzuki og Honda. Så vi kommer til at have masser af gode brugte Hondaer, og vil stadig også med glæde give en god pris i ren handel eller bytte.

De næste par måneder renoverer vi butikken, og har derfor ikke så mange mc’er til salg som vi plejer. Vi har dog rigtigt mange gode brugte mc’er og nye Suzukier på vej ind. Så senest fra marts vil udstillingen og hjemmesiden igen være fyldt godt op.

I 2022 vil vi også gerne byde på lidt mere hygge for vores kunder, bla. i form af Åbent hus og mc-grill-dage i vores lune og solrige indregård. Grill-dagene vil nok komme ret spontant når vejret og tiden tillader det, så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev her så vi kan invitere med kort varsel. Nyhedsbrevet vil selvfølgelig også blive brugt til andre nyheder og tilbud, f.eks på vores restlager af nye Hondaer.

Scroll to Top